Intensivkurs


Självklart har vi intensivkurs för bilkörkort

Intensivkurs har funnits länge och är en väl beprövad utbildningsform. Den är speciellt bra för dig som har ont om tid och behöver körkortet snabbt. Själva utbildningen pågår i ca två till tre veckor.

Kursen är uppbyggd så att du under en period av två till tre veckor ska engagera dig i enbart din körkortsutbildning och genomföra alla delar du måste ha för att klara av att ta ditt körkort. Sist men inte minst kunna avsluta detta med ett färskt nytt körkort i handen!

Krav för att genomföra en intensivkurs

  • Läst teoriböckerna minst en gång, pärm till pärm, innan du kommer till oss. Om du använder dig av digitala materialet eller bokmaterialet spelar ingen roll.
  • Körkortstillståndet måste vara godkänt för att vi ska kunna boka in kursen åt dig.
  • Kunna de flesta vägmärken.
  • Klarat minst 80 % på teoritesterna på internet hemifrån innan kursstart. Inloggning till detta får man från trafikskolan.

Upplägget av kursen

  • Utefter vilka förkunskaper du har med bilkörning bokar vi in x-antal 80 min körlektioner, vanligtvis före och efter lunch. Men har du önskemål om andra tider meddela detta då du bokar!
  • Halkbana i mitten av din andra vecka.
  • Riskettan lägger vi vanligtvis under din första vecka hos oss.
  • Och sist men inte minst, teoriprov & körprov på Trafikverket, slutet av andra veckan eller början av tredje. Det beror på hur Trafikverkets tider ser ut under just din period.

Tillgång till kyl & micro finns om du vill ta med dig och vill värma mat under dina dagar hos oss.

Prisinformation

Det är svårt att säga en exakt summa innan vi vet dina förkunskaper, samt om du kommer kunna ha möjlighet att träna privat under din intensivkurs eller inte. Allt mellan 15000-45000 kr. Mer information om detta kan ges vid bokning då vi vet mer om dig och just dina förkunskaper! Tänk på att det är viktigt att komma igång med teorin innan, det underlättar din utbildning så mycket.

Kursstarter hos oss

Vi har kursstarter kontinuerligt under månaderna september – mars. Tänk på att boka din utbildning i god tid. Kontakta oss för bokning.

prislista körkort

Vi klimatkompenserar via

1 körkort 1 träd